Zajdózismérő

Brüel & Kjaer 2245

 

ÚJDONSÁG! Kompakt zajszintmérő


Brüel & Kjaer 2245


A készülékcsalád megalkotását „a kevesebb néha több” elv vezette. A család négy tagját kifejezetten a négy leggyakoribb egyszerű alkalmazásra komponálták: munkahelyi zaj, környezeti zaj, termék zaj és kipufogó zaj mérésére. Természetesen mindegyik 2245 készülék is MSz-EN-IEC 61672 szerint 1. osztályú, azaz hatósági mérésekre alkalmas.

Magyar összefoglaló prospektus

 

 

Brüel & Kjær 4448 személyi zajdózismérő

A hagyományos zajdózismérők különálló mikrofonnal, mikrofonkábellel vagy (a Brüel & Kjaer 4436 esetében) hangvezető csővel működtek. A dolgozó számára ez zavaró, sőt esetleg balesetveszélyes is lehetett. Az új 4448 tipus kompakt készülék, a mikrofon és az elektronika egybeépült, a dolgozók szívesebben viselik.

Főbb jellemzők:

egybeépített, mindössze 71 grammos készülék - A ás C szűrős érték egy mérésből (B változat) - gyújtószikra mentes kivitel (-002 jelű változatok) - idősor feljegyzés 1 perces felbontással - beépített akku, 28 óra egy töltéssel - 180 órányi memória a készülékben - akku gyorstöltés 90 perc alatt - LCD kijelző (állapot és mérési érték) - vezeték nélküli adat letöltés (infravörös)

A 4448 zajdózismérő adatait a 7825 szoftver képes lekérdezni és feldolgozni. Ez az ismert és bevált szoftver a kezelő meta-adataira támaszkodava a mérésekből adatbázist készít. A dolgozónként és munkahelyenkénti nyilvántartás lehetőséget nyújt a zajterhelés áttekintésére és menedzselésére.

eredeti angol nyelvű adatlap

rövidített magyar adatlap

7825 szoftver


 

 

 Noise and Vibration Measurements
Sound Level Meters
Noise analysis
Building acoustics and noise localisation
Acoustics Softwares
Noise Monitoring
Measuring of Human Vibration
Multichannel Realtime Analyser
No touch sound Level Meters
Rendeljen műszert a legjobb forrásból!
Rövidesen felvesszük a kapcsolatot Önnel.